Súťaž Prologis for The Best, 2018

Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností a Poznaňská škola logistiky (WSL) oznámili víťaza 13. ročníka súťaže „Prologis for the Best“. Spoločná iniciatíva oceňuje a podporuje ambicióznych, pracovitých mladých ľudí a otvára im dvere na ceste ku kariére v logistike. Tento rok boli ceny vyhlásené 23. mája v rámci slávnostného galavečera Logistics Gala Poľského logistickho kongresu v Poznani.

Porota zložená zo zástupcov Poznanskej školy logistiky, študentskej rady a zástupcov spoločnosti Prologis vybrala najtalentovanejších absolventov Poznanskej školy logistiky pre akademický rok 2017/2018 v troch kategóriách:

• Cenu za najlepšiu magisterskú diplomovú prácu získal Szymon Setlak za text nazvaný „Rozvoj poľského trhu logistických služieb v porovnaní s vybranými členskými štátmi Európskej únie“ napísaný pod vedením profesora Józefa Frąśe, Ph.D., Ing.
  • Ocenenie pre najlepšiu bakalársku diplomovú prácu si odniesol Aleksander Kupryjaniuk za text s titulom „Analýza implementácie technológie RFID v špecifickej oblasti podnikania“, napísaný pod vedením doktora Romana Domańskiho, Ing.
  • Najlepším absolventom sa stal Bartłomiej Sydor za svoju akademickú činnosť a zapojenie do akademického života

Každý z víťazov dostal diplom a štipendium vo výške 4 000 poľských zlotých financované spoločnosťou Prologis. Doteraz bolo takto ocenených 34 študentov, celková hodnota udelených štipendií prekročila
163 000 poľských zlotých.

„Táto iniciatíva z nášho pohľadu predstavuje významnú spoluprácu s akademickou obcou a umožňuje podporovať tých najlepších z najlepších. Som presvedčená, že víťazi súťaže Prologis for the Best významne ovplyvnia budúcnosť ako poľského, tak medzinárodného logistického trhu a určite sa v budúcnosti stanú našimi partnermi v podnikaní,“ povedala Marta Tęsiorowska, viceprezidentka a riaditeľka marketingu a komunikácie spoločnosti Prologis pre Európu.

Prologis je s portfóliom s rozlohou 2,3 milióna metrov štvorcových logistických priestorov vedúcim poskytovateľom distribučných nehnuteľností na území Poľska (k 31. marcu 2018).