Prologis se již potřetí v řadě umístil mezi nejetičtějšími společnostmi v Polsku. Připisuje si tak ocenění „Super etická firma“ (Super Etyczna Firma) dle ankety časopisu Puls Biznesu, v níž přísně hodnotí všechny etické aspekty podnikání advokátní kancelář PwC Legal. Mimo jiné analyzuje dodržování zákonů a obecně uznávaných norem, způsob jednání s obchodními partnery a budování vztahů se zaměstnanci, dodržování zásad férové hospodářské soutěže, ale i způsoby boje proti podvodům a zneužívání či zapojení do činnosti nevládních organizací.

etyczna firma

 

„Tento titul podtrhuje, že zásady, které jsme si stanovili pro naše podnikání, spolupráci s partnery i vztahy se zaměstnanci, úspěšně přenášíme do praxe. Jsou cennou devízou, díky níž jsme si vybudovali důvěryhodnost, která se dnes promítá nejen do rekordních finančních výsledků a téměř stoprocentní obsazenosti všech našich skladových prostor, ale také do četných uznání naší spolehlivosti coby zaměstnavatele. Děkujeme tedy i za toto ocenění,“ říká Paweł Sapek, senior viceprezident a regionální ředitel Prologis pro střední Evropu.

Titul „Super etická firma“ se uděluje firmám a organizacím, které úspěšně prošly procesem ověřování a získaly status etické firmy tři roky po sobě. Ocenění je platné po dobu následujících tří let a opravňuje Prologis k účasti na zasedáních pracovní skupiny soutěže spolu s právem předkládat návrhy na pravidla pro výběr kandidátských přihlášek do dalších ročníků soutěže.

Společnost Prologis byla nedávno oceněna i samotnými zaměstnanci – získala certifikát „Great Place to Work“, a to již podruhé za sebou. Časopis Forbes zase udělil společnosti „Forbes Diamond“ za dosažení nejvyššího průměrného růstu hodnoty za poslední tři roky. Prologis byl v roce 2022 rovněž vyhlášen spolehlivým zaměstnavatelem v rámci dvacátého ročníku soutěže Employers of Poland pod záštitou polského Business Center Club.

Ať už jde o prvotřídní skladové prostory, obchodní spolupráci nebo vztahy se zaměstnanci, plnění závazků je... Made in Prologis.

Starší článok
Úspešný príbeh Rohlig Suus Logistics v Prologis Park Piotrków pokračuje

PUSTIME SA DO TOHO

Každá nová spolupráca sa začína diskusiou. Náš tím je tu, aby vám pomohol.